Nyt badeværelse

Udlev dine drømme om et nyt badeværelse med os

Nyt badeværelse

Totalleverandør af badeværelser

I adskillige år har Badevaerelset.dk opført badeværelser for glade danske familier.

Har du drømme om at få opført et nyt badeværelse i den bedst tænkelige kvalitet til konkurrencedygtige priser, er du kommet til den rette leverandør. Med os er du ét skridt nærmere at sætte dine fødder på kvalitetsfliser i et nyopført eller nyistandsat badeværelse helt efter dine præmisser.

Hos os får du en tillidsfuld samarbejdspartner, hvor vi bl.a. står for:

  • Projektering og planlægning
  • Kontakt til relevante samarbejdspartnere
  • Totalrenovering eller nyistandsættelse af eksisterende badeværelse
  • Nyt badeværelse

Du får med andre ord en samarbejdspartner, som tager dig fra A til Å i dine drømme om et nyt badeværelse.

Prøv vores prisberegner

Er du nysgerrig på en anslået pris på dit kommende badeværelse? Vi har udviklet en grundig prisberegner, som vil tage udgangspunkt i dine ønsker og behov. Her vil du blive præsenteret for en anslået pris på dit projekt – som altså ikke nødvendigvis er den faktiske pris – men et skøn.

Det er vigtigt at påpege at en slutpris først kan blive aftalt på baggrund af et uforpligtende konsulentmøde, hvor vi inddrager alle variabler i projektet.

Vores erfaring siger dog at den præsenterede pris i prisberegneren oftest ikke afviger meget fra den faktiske pris på projektet. Du kan derudover være sikret at vi altid overholder alle aftaler – både økonomisk og tidsmæssigt.

Book dit gratis møde i dag

For at imødekomme dine ønsker så godt som muligt, har vi behov for at tilse projektet ganske uforpligtende og gratis. Dette møde tager udgangspunkt i at tilse dit kommende projekt, afdække dine behov og slutligt komme frem til en pris. Baseret på dette møde kan vi herefter indgå et samarbejde om dit kommende projekt.

Kontakt os i dag ved at udfylde vores kontaktformular, eller du kan alternativt ringe til os for at få en snak.